seven

Aktiviteter på flygplatsen

Det händer på KID

En spännande plats för möten och evenemang i härlig miljö, med grannar som ger puls i vardagen!

Event

Välkommen till en annorlunda mötesplats. Här träffar vi regionens invånare även i våra många olika event. I KIDs rymliga lokaler har vi bjudit in till allt ifrån våra seniorcafés med ca 130 deltagare, till föreläsningar, resemässor, musikkvällar med Kristianstads Teaterförening, öppet hus och näringslivsdagar med 650 besökare.

Nästa aktivitet på schemat blir februaris Seniorcafé

 

 

 

Skydive

På andra sidan av vår landningsbana hittar du Skånes Fallskärmsklubb, en av sveriges äldsta fallskärmsklubbar.
Här kan du som är våghalsig boka in dig för tandemhopp eller på kurs för att kunna hoppa själv!
Stannar du hellre på marken kan du slå dig ner i Sprill Café med en fika och avnjuta vyn av inhoppande fallskärmar från säkert avstånd.

 

Flygklubben

Kristianstads Flygklubb har sin bas strax norr om plattan på Kristianstad Österlen Airport. KRFKs medlemmar arrangerar massor av kul och intressanta aktiviteter året runt. Med sina tre plan erbjuder man skolning, resor och friflygning. Man utför dessutom sk brandflygningar på uppdrag av KSAK för att upptäcka skogsbränder. Ett mycket viktigt arbete som är till stor hjälp för  räddningstjänsten.

Pilot som vill besöka Kristianstads Flygklubb? Du hittar mer information  här

Seniorcafé med spännande ämnen

En fredag i månaden under vår- och höstterminen bjuder vi in alla seniorer till våra populära seniorcafés. Vi träffas, fikar och lyssnar till en ny gäst vid varje tillfälle.  Moderator är fyndiga Håcan Nilsson, som ser till att det blir både kul och intressant när han intervjuar månadens gäst. Vill du också få information om nästa tillfälle? Lämna din mailadress till oss!