seven

Flygbolag

Lite mera flyg

Ett steg närmre take-off! Här får du veta mer om de som flyger dig till och från KID

Kristianstad/Österlen – Stockholm/Bromma – och vidare!

Varför stanna i Stockholm, med BRA kan du boka vidare till flera andra destinationer i Sverige och till Helsingfors som har gott om anknytningar vidare ut i världen!

BRA tilldelades utmärkelsen ”Sveriges nöjdaste flygresenärer 2023” av Svenskt Kvalitetsindex så här reser du tryggt med vetskapen att du blir väl omhändertagen.
När du reser med BRA ingår alltid klimatkompensation. Du har dessutom möjlighet att vid bokning välja Bioflygbiljett, där du helt eller delvis, kan välja biobränsle för din resa!

BRA kommer att använda flygplanstypen ATR72-600, ett rymligare, lite tystare alternativ än föregångaren på linjen, med plats för 72 passagerare.
På väg från KID kommer man snabbt gå ner i VXO för att plocka upp fler resenärer, innan man flyger vidare till BMA, med en total flygtid på 1h40min.

Första flighten går 27 augusti och du kan redan nu boka din biljett från 799:-  Det här blir bra.

BRA flyger vidare som vanligt

BRA:s företagsrekonstruktion påverkar inte dig som resenär!

Läs mer här

Flyga med BRA

BRA finns med dig hela vägen på din resa. Du kan enkelt boka din biljett via hemsidan, kundtjänst, eller via ”BRA” appen där du även kan checka in och få ditt boardingkort som QR-kod.

Vill du inte använda app eller telefon för att checka in? Inga problem, läs vidare om hur det ser ut på respektive flygplats!

Missa inte BRA Vänner! Gratis medlemskap i BRAs lojalitetsprogram.

 

Incheckning öppnar 1 timme före avgång och stänger 15 min före avgång på både BMA och KID

 

 

 

Bromma Flygplats

Du kan checka in direkt i automaterna på BMA och lämna bagaget i bag-drop, eller gå till servicedisken där du får all hjälp du behöver av BRAs trevliga personal.
Sen direkt till säkerhetskontrollen och vidare ut i gaterna. När det är dags för boarding ropar BRAs personal upp din flight och på vilken plats flygplanet står parkerat.
Läs mer här

Kristianstad Österlen Airport

På KID har vi gate check-in. Här checkar du in, boardar och lämnar bagage på ett och samma ställe – i bemannad disk, precis innan säkerhetskontrollen. Planet parkerar vi precis utanför gaten så du ser tydligt vart du skall gå.
Läs mer här

 

 

Privata Gruppresor

Är ni en hel grupp som skall iväg? Har ni behov av att själva kunna bestämma klockslag och destination? Då finns det flera bolag som kan hjälpa till med hyra av privatplan. Här är några av de flygbolag som erbjuder privatcharter från Kristianstad Österlen Airport: