Framtid & partner

 

Framtid & partner

Framtidsplaner

Kristianstad Österlen Airport befinner sig just nu i en spännande utvecklingsfas som en liten och vänlig flygplats med allt större utbud av inrikes- och utrikesflyg. Vi är en välutrustad flygplats med stor kapacitet och goda expansions- och utvecklingsmöjligheter. Vi har en mycket kompetent personal som bestämt sig för att ta Kristianstad Österlen Airport till nya höjder.

Vi planerar att öka såväl affärsresande som charterresande och etablera nya flygrutter. Planen inkluderar både inrikesflyg och flyg till europeiska destinationer.  Tillsammans med kommunerna i regionen kommer vi att försöka locka fler turister till närområdet genom att skapa charterresor med olika teman.

På Kristianstad Österlen Airport kan passagerarna förvänta sig att få personlig service på en nivå som normalt inte erbjuds på flygplatser. Vi är en liten flygplats med stora ambitioner. Vår vision är att vara och ses som världens mest kundvänliga flygplats. Vi har stort kundfokus vilket märks i vårt arbete med att minska stressen och påfrestningen som det innebär att resa. Vi tänker på våra passagerare även när de inte är här. Vi tar tacksamt emot alla förslag på hur vi kan förbättra vår service, driva flygplatsen mer effektivt och öka vårt flygutbud.