Om KID

 

Vår vision och värderingar

Vår vision är att bli kommunikationsnavet för östra Skåne och västra Blekinge och därmed också det naturliga valet för flygresor i regionen. Vårt läge är idealiskt: Vi är nära Kristianstad, Österlen, järnvägsstationen i Hässleholm och motorvägen till Köpenhamn.

Det viktigaste för oss på Kristianstad Österlen Airport är alltid att våra passagerare känner sig trygga och mår bra. Vi arbetar för att din resa ska bli så smidig och behaglig som möjligt. Vi anstränger oss lite extra genom att erbjuda tjänster utöver de som vanligtvis finns på flygplatser. Vi erbjuder till exempel ankomstkassar med mat så att du slipper handla när du kommer hem från en resa. Medan du är ute och reser arbetar vi hårt här hemma för att kunna erbjuda dig den allra bästa servicen.

Hjälp oss att bli ännu bättre

Vi strävar ständigt efter att förbättra våra tjänster, lokaler och det flygutbud som är tillgängligt för våra passagerare. Vårt mål är att göra din resa så smidig och behaglig som möjligt från ögonblicket du åker hemifrån till dess att du sätter nyckeln i ytterdörren igen. Följ oss gärna på Facebook och Instagram och berätta hur vi kan göra ditt resande ännu bättre

Facebook

Instagram